31 MARTIE 2023

Shri Mataji și-a dedicat întreaga viață emancipării umanității,

oferind acesteia metoda gratuită de meditație

SAHAJA YOGA

BUCUREȘTI

31 MARTIE 2023

Palatul Șuțu, Ora 18:00

INTRAREA LIBERĂ

Poster Eveniment aniversar „Shri Mataji 100” în București, pe 31 martie, ora 18, la Palatul Șuțu.

Blossom Time – Timpul Înfloririi


Centenar Shri Mataji Nimala Devi

În aceste vremuri de răspântie, avem o destinație comună și o stare care ne unește, oameni și comunități, care ne face să fim cu adevărat universali, starea în care ne întoarcem la rădăcini și devenim cu toții flori ale aceluiași copac, Copacul Spiritualității.

Pe 31 martie, ora 18.00, vă invităm la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, pentru un concert-experiment, o aventură interioară în care vă veți bucura de muzică clasică, meditație și rememorarea unor pagini din istoria spiritualității.

Shri Mataji Nirmala Devi, de la nașterea căreia aniversăm 100 de ani, a trăit o viață dedicată transformării vieților oamenilor prin descoperirea și dezvoltarea propriei lor naturi spirituale. În anii ’70, ea a dezvoltat tehnica Sahaja Yoga, care implică activarea energiei Kundalini, prin care oamenii pot ajunge la o stare de echilibru și pot dezvolta calitățile intelectuale și creative.

Shri Mataji a călătorit în întreaga lume timp de peste 40 de ani, ținând discursuri și seminarii și oferind învățături practice pentru mii de oameni. De-a lungul activității sale, Shri Mataji a primit Medalia Păcii a Națiunilor Unite, Premiul Pleiade 1996 (Italia) sau Medalia de aur decernată de Secretariatul „Eco Forum”.


Interpretează:

Natalia Pancec – vioară
Cleopatra David – soprană
Ieronim Buga – continuo
Iulia Olteanu – violoncel


În program:

– George Enescu: „Lăutarul” din suita Impresii din copilărie op. 28
– Georg Friederich Händel: Nouă arii germane HWV 202-210
– Evocare Shri Mataji Nirmala Devi și meditație
– Proiecție video

INTRAREA LIBERĂ