21 MARTIE 2023

Shri Mataji și-a dedicat întreaga viață emancipării umanității,

oferind acesteia metoda gratuită de meditație

SAHAJA YOGA

BUCUREȘTI

Biblioteca Metropolitană

Sala Auditorium

Piața Amzei, Str. Tache Ionescu nr. 4

INTRAREA LIBERĂ

Poster Eveniment aniversar „Shri Mataji 100” în București, în fiecare miercuri, de la ora 17:30, la Biblioteca Metropolitană, Sala Auditorium.

21 de zile de meditație

Începând cu 15 februarie 2023, vă invităm în fiecare zi de miercuri la ora 17:00, la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București să descoperiți beneficiile practic nelimitate ale meditației Sahaja Yoga: echilibru, sănătate, armonie, dezvoltarea creativității și simțului estetic, dezvoltare personală, inteligență emoțională, elevare spirituală…

În anul 2023 celebrăm Centenarul nașterii lui 𝐒𝐡𝐫𝐢 𝐌𝐚𝐭𝐚𝐣𝐢 𝐍𝐢𝐫𝐦𝐚𝐥𝐚 𝐃𝐞𝐯𝐢, fondatoarea Sahaja Yoga, prilej cu care vor sărbători și fiecare nou capitol deschis pe drumul evoluției noastre prin 21 de zile de meditație.

Intrarea este liberă.
Vă așteptăm cu drag!

Shri Mataji Nirmala Devi zâmbind.

Meditația vă permite să pătrundeți în profunzimea ființei voastre interioare. Când meditați sunteți liniștiți, sunteți în starea de conștiință fără gânduri. Atunci această conștiință se extinde și se deschide. A ajunge la o astfel de înălțime a detașării și înțelegerii este posibil numai prin meditație. Meditația este singurul mod în care vă puteți îmbogăți interior cu frumusețea Realității… Nu există nici o altă cale de a pătrunde pe tărâmul Divinului.

Shri Mataji Nirmala Devi